dilluns, 1 de febrer del 2016

ARTICLE D’OPINIÓ

En aquest apartat m’agradaria comentar un tema que no és centrat a Sant Adrià de Besós, però sí que hi afecta negativament i per tant és important tractar-lo.

Mireia Francisco


En aquest article m’agradaria recalcar, com molts adolescents d’avui dia i d’uns quants anys anteriors, haurem de marxar fora per poder arribar a tenir un ofici de la carrera que hem volgut estudiar.

Probablement, si ens quedem aquí potser no arribem a trobar una feina relacionada amb la nostra formació i ens haguem de conformar amb qualsevol ofici sense cap mena de relació envers els nostres estudis.

No estic al dia amb la política actual, però sí que tinc informació gràcies a  comentaris i converses que he pogut escoltar,  referents al funcionament del govern. Per aquest motiu, puc afirmar que aparentment el govern no fa gaires esforços per millorar la situació actual, per exemple, adaptant llocs de treball per joves, per tal que es puguin pagar els estudis, o llocs de treball accessibles segons la carrera i titulació que cadascun tingui.

Ens demanen molta preparació, però, que ens ofereixen?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada