divendres, 14 de febrer del 2020

ACTIVITATS ESCOLARS ENTRETINGUDES I A BON PREU

Ubicació: Carrer de Sant Pere, 9, 11, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Espanya

El millor que pots fer les tardes, després de escola, amb els teus amics.No t’ho perdis!!!

A les tardes, el millor plan, és venir al col·legi Amor de Déu, de Sant Adrià del Besòs. Aquí fem un munt d’activitats com zumba/acrobàcia de 2n de primaria fins a l’ESO, futbol sala de P4 fin a 2n de primària i partits només els de 3r de primària, ballet de P3 fins a 1r de primària, fukyn de 2n de primària fins a 4t ESO, natació de P3 a 2n de primària, teatre des de 1r primària fins a 1r l'ESO, volei per a la primària.

Tot és genial. A més a més, tenim d’ ajudants alumnes i antics alumnes maquíssims, per a qualsevol informació us esperen a l’Ampa Adedi. L'horari és els dimarts i dijous de 17:05 a 18:15h.

-Obert sempre que es pugui o excepte pel mal temps o Nadal, estiu o ponts de mini vacances, però no t’amoinis que a l’estiu tenim un casal durant els tres mesos, amb hinflables, festes de l’escuma, sortides a la piscina, jocs dins del centre. Una nit cada més ens quedem a dormir i. quan ja s'acaba, ens anem un dia sencer a la Bassa, un parc aquàtic. És tots els dies, menys els caps de setmana, pel matí i la tarda amb menjador inclós, si vols.

NO desaprofitis aquestes dues oportunitats úniques i molt barates!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada