dilluns, 22 de gener del 2018

LA NOVA TÉ UN NOM

GISELA BENITO.


El nou membre de l’equip de professors Amor de Déu contesta les típiques sis preguntes que tots els alumnes ens fem quan s’incorpora un nou professor.



Paula Navarro és una noia de vint-i-dos anys que treballa com a professora de complementàries lingüístiques en el centre Amor de Déu de Sant Adrià.

Segons la seva opinió, mai ha sortit del centre, ja que va estudiar fins a l'ESO i tot i que s'havia d’anar, no ho va fer perquè va continuar sent monitora als Grups Amor de Déu i també al Casal Adedi.

Durant el procés de monitora, va realitzar el Batxillerat i a continuació, la carrera de Llengües Aplicades a la Universitat Pompeu Fabra. Està especialitzada en anglès, francès, català i castellà.

Dedica tot el seu temps en aquest treball perquè la seva passió és l'ensenyament. Li agrada que els alumnes aprenguin d'ella però encara li agrada més poder aprendre dels seus alumnes.
Una dita de la Paula és No només és ensenyar, sinó aprendre.

El primer contacte amb els alumnes ha estat correcte, però en les seves preferències es troba 4t d'ESO perquè són més aplicats, ja que es volen treure el graduat i els pitjors 1r d'ESO, però és raonable perquè no tenen experiència en aquest tipus de complementàries.

Per acabar, entre les seves aspiracions no només està ser professora sinó també viatjar per poder practicar els seus estudis i explorar món.





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada