dimecres, 25 de gener del 2017

VIATGE DE FI DE CURS DEL ALUMNES DE 4t D’ESO


No hi ha res millor que els alumnes de quart d’ESO se’n vagin tots junts a Itàlia per acomiadar-se i poder començar una altra etapa.

ESTELA BRAÑAS ALVAREZ.

Els alumnes de quart d’ESO estan preparant la sortida de fi de curs per passar una bona setmana a Itàlia amb els seus companys que han conegut des que van iniciar l’etapa de començar a estudiar fins a dia d’avui.

Aquest viatge està programat pel maig. Una setmana plena de diversió sense haver de fer res, només passar-ho bé. En aquest viatge coneixeran moltes ciutats d’Itàlia exceptuant Roma perquè aquesta ciutat és massa gran per poder-la visitar en aquesta setmana. Els alumnes estan massa il·lusionats perquè aniran amb la gent que ells algun dia havien esperat. A aquest viatge aniran tots els alumnes exceptuant alumnes que no vulguin anar o que estiguin castigats; la resta hi anirà tothom, ja que és l’últim any que estarem junts. En aquest viatge també es veu la gent que és responsable i la gent que no. Als companys els fa molta pena anar-se’n ara d’aquest col·legi ja que han viscut molt aquí però quan tornin del viatge tindran més pena perquè s’acostarà el dia que ells marxin d’allà amb els seus graduats.

Finalment, quan tornin del viatge hauran acabat les excursions amb el col·legi Amor de Déu i a més els alumnes estaran preparats per començar la nova etapa.



http://www.viajaraitalia.com/wp-content/uploads/2012/07/informacion-turistica-de-italia.jpg

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada