dimecres, 23 de gener del 2019

Es preparen per al JADEM



Com cada any els de grups de quart d’ESO de l'Amor de Déu es preparen per viatjar i conviure amb altres alumnes d’altres escoles dins la congregació Amor de Déu, aquest any aniran a l’escola Amor de Déu de Alcorcon.

Els alumnes ja s’estan preparant, però el pitjor és que l’escola Amor de Deu de Sant Adrià ha hagut una baixada d’adolescents, ja que fa dos anys hi havia 30 alumnes i aquest any només hi ha 3 adolescents. Però encara així el JADEM segueix.

Per preparar-se han de fer dues catequesis. La primera catequesis es farà el dia el dia 8 de febrer, i la farà l’escola pel seu compte, aquesta constarà d’una explicació sobre el que es farà. I després de dues setmanes, el dia 22 de febrer es realitzarà la prova dels jocs que es faran al JADEM, i al dia següent, dia 23 de febrer, es fa la segona catequesi. Els alumnes de grups de quart de l’ESO s’ajuntaran amb els alumnes de l’escola del Turó, i entre ells decidiran quines cançons cantaran, quina samarreta portaran, s’organitzaran i altres coses. I per últim que eś el viatge, que serà els dies 29, 30 i 31 d’abril, i es pensa que hi haurà 400 adolescents reunits en l’escola Amor de Déu d' Alcorcon.






https://www.amordedios.net/images/COORDINACNIONMISION/JADEM/jadem2018.jpg


Alejandro Blanco Moya
Sant Adrià de Besos

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada