dimecres, 23 de gener del 2019

Servei Comunitari: Projecte platges



Alumnes de 4t d’ESO del col-legi Amor de Déu, de Sant Adrià del Besòs, aniran a la desembocadura de la platja del Besòs a fer una activitat de servei comunitari anomenada ”Projecte platges”.

Els alumnes de 4t d’ESO del col-legi Amor de Déu, hi aniran de sortida a la platja Besòs, específicament a la desembocadura de la platja Besòs.

Hi aniran els tres cursos per separat, al llarg dels mesos de gener, març i maig, per tenir més comoditat.

Els alumnes es dirigiran a la desembocadura del riu Besòs on ens esperen uns biòlegs de l’àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Adrià. Enllà els biòlegs els explicaran la funció que hi fa la barra de sorra que està limitat amb cordes per recuperar plantes autòctones del literari marítim del mediterrani i la intenció que hi fan les plantes.

A continuació, els alumnes faran una plantació en la barra de sorra on es realitzaran unes enquestes per saber el coneixement, i l’us que es fa sobre la desembocadura de la platja. Finalment, hi haurà una última activitat on els alumnes hauran de fer una presentació sobre l’activitat per donar a conèixer la desembocadura, els animals que hi habiten i l’estat actual que té.





Ronald Ccasa

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada