divendres, 14 de febrer del 2020

''NOUS ULLS'': EL NOU PROJECTE ESPANYOLISTA

A l'equip barceloní se li ha quedat petita la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que remodelarà en tres fases des d'aquest dilluns.

Igual que algú arriba a la majoria d'edat i vol ser independent i marxar de casa, doncs la Ciutat Esportiva Dani Jarque se li està quedant petita i el club vol ampliar-la. El club vol optimitzar els 60.000 metres quadrats que disposa a Sant Adrià de Besòs. El projecte es diu ''Nous Ulls'' i, com indica, farà nous i revolucionaris canvis en tres fases que es desenvoluparan durant aproximadament any i mig.

Resultat d'imatges per a "ciutat esportiva dani jarque"
La fase inicial començarà aquest dilluns, es tracta de condicionar més terrenys de joc en el mateix espai existent, ja que la instal·lació no es pot expandir més perquè delimita amb la Ronda Litoral i amb les vies de tren. L'actual camp 3 es partirà en dos. S'haurà de llençar un mur i s'ocuparà una petita parcel·la del pàrquing. L'actual gespa artificial es canviarà per una d'última generació.

Com a conseqüència, a partir de la temporada següent, tant el Femení A com el Juvenil A podran entrenar en aquests dos nous camps, mentre el primer equip treballarà al camp 2 i el filial a l'1.

El projecte ''Nous Ulls'', que serà molt més que això en les successives fases, es sufragarà, principalment, amb el deu per cent de les vendes de futbolistes que es destina a la millora del patrimoni.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada