dilluns, 10 de febrer del 2020

SETMANA DE LA CIÈNCIA PER TOTA L'ESCOLA

Ubicació: 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Espanya
SETMANA DE LA CIÈNCIA

El 3 de desembre de l'any passat es van fer una sèrie d'activitats amb els nens i nenes de quart d'ESO. El tema a tractar era sobre la taula periòdica i els seus elements.

Aquest dia els nens de quart van anar amb els nens i nenes de cicle mitja i van fer activitats relacionades amb la ciència i la taula periòdica.

Van fer jocs relacionats amb la taula periòdica, van fer experiments de molts tipus molts interessants amb els que els nens van gaudir i aprendre.

El dia 4 de desembre els nenes i nenes de quart d'ESO van ser amb els nens i nenes de tota l'ESO des de 1r fins a 3r d'ESO. Van fer moltes activitats: una representació teatral sobre la taula periòdica que parlava de la història de la mateixa, una maqueta sobre l'obtenció dels metalls dels que veiem  al nostre entorn i no podien faltar, també, els jocs que van agradar molt.

Així es va finalitzar la setmana de la ciència al col·legi Amor De Déu De Sant Adrià. Els nens i nenes de quart van dir que tot al que han fet ho han preparat amb un mes d'antelació per poder fer aquesta sèrie d'activitats.

                                    ES POT VEURE COM HAN FET L'OBRA DE TEATRE


                                          I COM HAN EXPLICAT ELS EXPERIMENTS A L'ESO



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada