dimecres, 28 de gener del 2015

CONCURS “THE FONIX”


Diversos alumnes d’una escola de Sant Adrià del Besòs, participaran al concurs d’anglès que celebrarà la final amb els classificats de tot Catalunya.
Mª Cristina Núñez Dueñas

El proper dimarts dia 27 de Gener, es passaran a l’escola uns exàmens d’anglès per als alumnes que es considera que tenen un nivell d’aquesta llengua elevat i que poden arribar a passar a la següent prova.

Aquestes proves, consisteixen a arribar a saber qui té el nivell més alt d’anglès de tot Catalunya, per això, el concurs consta de diverses fases que ajuden a classificar els alumnes d’una manera més justa.

Les fases es divideixen en, una principal, la qual es fa a l’escola i, on els professors d’aquesta determinen qui passa a la següent. La segona fase, es fa a Barcelona, amb els alumnes de tota la comarca del Barcelonès que hagin passat la primera prova. I la tercera i, última fase, es fa a una localitat de Catalunya, escollint els millors alumnes de la comunitat i seleccionant, finalment, qui tingui millor nivell, és a dir, el guanyador.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada