dimecres, 28 de gener del 2015

L’ESCOLA AMOR DE DÉU, PRECURSORA DE LA LECTURA I L’ESCRIPTURA

Al col·legi, tots gaudim, any rere any, amb les diferents activitats que proposa el centre, com els Jocs Florals, el concurs de narrativa o el concurs de lectura en veu alta, on podem descobrir el nostre interès en aquests àmbits alhora que participem en els diferents concursos.
Valle Ruiz Fernández




L’Amor de Déu es prepara per rememorar, un any més, els Jocs Florals, un concurs poètic que ja s’havia celebrat anteriorment a l’Edat Mitjana.

El seu objectiu és potenciar l’expressió escrita, a la vegada que s’ofereix l’oportunitat de millorar la seva creativitat, escrivint un poema sobre l’amor, la història, la religió o bé, aprofitant que el 2015 és l’Any Internacional de la Llum, també poden tractar sobre aquest tema.

Juntament amb els Jocs Florals, també s’ha convocat el concurs de narrativa, al qual es pot presentar qualsevol text narratiu, variant la llargària segons el curs escolar de l’alumne.

Amb ajuda dels professors de llengua, els alumnes ja estem preparant petites obres amb totes les ganes possibles, per tal de guanyar un dels premis, lliurats el dia de Sant Jordi, i que consten d’un guanyador per classe fins cicle mitjà, i tres per cicle superior i l’ESO.

A més, alguns companys de cicle superior i l’ESO assistiran al XI Certamen de Lectura en Veu Alta, al qual l’escola participa des de fa tres anys.

El concurs, celebrat al març, està dividit en dos grans categories, Educació primària i Educació secundària. Allà, els participants hauran de llegir davant el públic un fragment d’un llibre en veu alta.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada