dimecres, 17 de juny del 2015

CELEBRACIÓ A L'AMOR DE DÉU

A l’escola Amor de Déu se celebra anualment, el 27 d’Abril, una celebració dedicada principalment al seu fundador que va ser el Pare Usera.

Irene Tejada Domínguez

Des del començament d’aquesta escola, cada dia 27 d’Abril, tots els alumnes i professors des d’infantil fins a l’ESO han preparat algunes dedicatòries dirigides únicament al nostre fundador que és el Pare Usera.  Les celebracions barregen els temes religiosos, el funcionament de l’escola. Els alumnes més grans acostumen a fer una sortida fora de l’escola a llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona. I els més petits aprofiten el pati i fan alguns jocs en grup per passar-ho millor.
Aquest any, els alumnes de l’ESO van marxar tot el dia a la Colònia Güell situada a Santa Coloma de Cervelló. I els més petits es van quedar a l’escola, però també s’ho van passar molt bé, perquè per ells l’escola havia  preparat tobogans inflables gegants al pati  que els podien gaudir durant tot el matí.

En conclusió,  la proposta d’aquesta escola per fomentar l’interès pel fundador entre els seus alumnes és molt bona, perquè al final el que també aconsegueixen és fer activitats en grup i ajuntar als seus alumnes a fer una mateixa activitat divertida per  a tots.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada