dimecres, 17 de juny del 2015

ELS ALUMNES D’ESO VAN A PORT AVENTURA?

La setmana passada, els alumnes de 4t d’ESO van proposar anar d’excursió a Port Aventura, situat a Tarragona. Malgrat això, els desitjos dels estudiants no es van complir, ja que l’equip directiu del col·legi no va acceptar la proposta.

Ariadna Cabezón, Valle Ruiz i Valentina Tamayo.

Com cada any, els alumnes de primer, segon i tercer d’ESO deixen les aules per viatjar fins Tarragona, on gaudeixen durant un dia al seu famós parc temàtic.
Aquesta vegada, però, l’alumnat de quart tampoc volia perdre’s l’ocasió i van plantejar anar-hi als seus respectius tutors. Tot i haver presentat una llista amb tots els possibles assistents, l’equip directiu es va mantenir ferm i no va acceptar la proposta, argumentant que ja es va fer un viatge a Itàlia pels veterans de l’escola.


Nosaltres, com a alumnes de 4t d’ESO, estàvem molt animats per la possible sortida, la qual vèiem com un dia ple de diversió i sense exàmens. Tanmateix, les nostres il·lusions es van veure estroncades quan ens ho van negar, ja que creiem que aquesta sortida hagués sigut una oportunitat idònia per fugir de la rutina, de les classes i dels exàmens que fan els dies eterns. Malgrat això, vam acceptar la seva decisió, perquè el viatge de fi de curs ja ens va permetre passar tota una setmana fora d’Espanya amb els nostres amics, i ara hem de posar tota la nostra atenció en les poques hores de classe que ens queden. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada