dimecres, 17 de juny del 2015

LA DIADA DE SANT JORDI NO PASSA INADVERTIDA AL COL·LEGI AMOR DE DÉU

El passat 23 d’abril, l’alumnat de l’ESO es va preparar amb entusiasme per celebrar la diada de Sant Jordi. A més d’intercanviar llibres i roses, van poder fer una gimcana al voltant de Barcelona que els va servir per gaudir i aprendre una mica més sobre aquest dia tan especial.

Valle Ruiz Fernández

Com tots sabem, el 23 d’abril es va celebrar a tota Catalunya la diada més especial de l’any, Sant Jordi. Aquest dia, tota la població es va preparar per sortir al carrer, tintats del color vermell de les roses i plens d’estands on es podia comprar el llibre que, més tard, intercanviaries amb la teva persona estimada.

El col·legi Amor de Déu, com cada any, no es va quedar enrere. Als passadissos, no era estrany que estigués present Quim Monzó, Josep Carner, Bécquer o Eduardo Galeano, ja que els alumnes van decorar els passadissos amb cartells, dibuixos i petits fragments de les seves obres.

A més, durant la diada es van organitzar diverses activitats que no van avorrir  ningú. Tota l’ESO va poder gaudir, alhora que aprenia, fent una gimcana organitzada a les Rambles de Poble Nou pels de primer i segon, i a les de Barcelona pels altres dos cursos. Allà, també van tenir l’oportunitat de comprar roses i llibres  i veure alguns escriptors signant les seves darreres obres.


A la tarda, es van lliurar els premis del concurs de Narrativa i Jocs Florals, que mesos abans els alumnes havien presentat als seus professors. Tots els guanyadors van poder llegir un fragment de les seves petites obres i, juntament amb aquests, es van poder veure actuacions, com balls o cançons, preparades amb molta il·lusió.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada