dimecres, 17 de juny del 2015

COMENCEN LES INSCRIPCIONS DELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’AMOR DE DÉU

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Amor de Déu s’estan inscrivint als pròxims col·legis o instituts als quals acabaran la seva formació.

Laura Gómez Escobedo

Com ja sabeu, el col·legi Amor de Déu només té fins el curs de 4t d’ESO, per això, els alumnes que volen continuar estudiant han de trobar un nou institut que els formi adequadament segons els seus interessos i necessitats.
Encara que no tots els alumnes vulguin preparar-se la seva educació exhaustivament, d’altres ja han triat o estan buscant un institut apropiat per inscriure’s. Aquestes inscripcions començaran la propera setmana i duraran des del 12 de maig fins el 19 de maig.
Molts dels establiments escollits per aquests alumnes, no són a Sant Adrià, sinó que actualment, molt alumnes prefereixen canviar d’ambient, de persones... és a dir, que ara hi ha molts factors a tenir en compte. D’altres s’inclinen pels col·legis propers, en els quals no t’hagis de moure per altres ciutats. Per això, les inscripcions i les portes obertes d’aquests instituts o col·legis són molt importants, per poder triar el lloc més adequat per cadascú.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada