dijous, 6 de febrer del 2014

23 D'ABRIL ENTRE LLIBRES

El dia 23 d’abril, més conegut com Sant Jordi o el dia del llibre, l’escola Amor de Déu fa una sèrie d’activitats dirigides a l’entorn de les lletres.

Normalment, el matí està dedicat a diferents activitats adequades a cada curs. Els alumnes englobats des d’infantil fins a cicle superior acostumen a realitzar tallers, veure representacions de teatre relacionades amb la llegenda del cavaller i la princesa, i assistir al lliurament de premis de Jocs Florals i Narrativa. Els alumnes de primer cicle de l’ESO, també fan un seguit d’activitats i tallers durant les hores del matí. Tercer i quart d’ESO passen el matí a Barcelona entre llibres, autors i roses; buscant una resposta a les preguntes establertes pels professors de llengua catalana i socials.

La tarda està dedicada a l’entrega de premis dels alumnes de l’ESO. Cada concurs, és a dir, els Jocs Florals i el Premi de Narrativa, dóna cinc premis guanyadors. Entre aquests trobem primer, segon i tercer classificat, a més de dos accèssits. Els guanyadors són premiats amb un val per alguna botiga i un diploma.

Mireia Mesa Parra

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada