dijous, 6 de febrer del 2014

30 DETINGUTS A SANT ADRIÀ DEL BESÒS (BARCELONA).



Una família detinguda per tràfic de drogues.

Hi ha com uns 200 agents policials, i fins i tot helicòpters que busquen per les teulades a veure si s'escapa algun membre d'aquest clan familiar, els quals són acusats de vendre cocaïna a traficants o a compradors directament. 

Els Mossos han trobat també cocaïna, heroïna i haixís però cal pesar-la encara per saber la quantitat exacta.

Aquests agents que contribueixen en aquest cas són del GEI (Grup Especial d'Intervenció), a més de la Unitat Canina per rastrejar a través de l'olfacte les drogues. La policia ha rebentat les portes i les parets d'alguns pisos i han tallat els accessos als carrers del barri.
Els agents han anat a la matinada a les cases per rastrejar tots els habitatges sospitosos, han sigut aquesta hora perquè els acusats no puguessin escapar-se ni tampoc portar-se la droga a algun amagatall.
Aquesta recerca està buscant per tots arreu per veure si aconsegueixen trobar algun amagatall d'armes o dels diners efectiu, els quals han aconseguit venent i traficant la cocaïna.
Encara no se sap si aquesta banda és la que està exactament fent aquest tràfic de drogues ja que la família ho nega totalment.


Laura Jerez Muñiz



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada