dijous, 6 de febrer del 2014

CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA


Concurs en veu alta amb molt d'entusiasme.
Aquest certamen se celebrarà el dia 27 de març de 2014. En el concurs hi ha diferents categories: Cicle Superior, 1r i 2n d’ESO i 3r i 4t d’ESO. Aquest any, nosaltres, el col·legi Amor de Déu, també  ens presentem a la categoria de Cicle Superior. A més a més, participarem alumnes d’ESO, tal i com vam fer l’any passat. Els concursants d’aquest col·legi són: Josep Serra, Laura Jerez, Josep López, Paula Serrano, Carla Ridao i Alexia Delgado, a la categoria de 3r i 4t d’ESO, Albert Saenz i Andrea Lozano a la categoria de 1r i 2n d’ESO, i alguns alumnes de Cicle Superior.

El certamen es prepara amb molt temps d’antelació, es fan 3 proves per escollir els finalistes que assistiran al concurs, a cada categoria trobem substituts per si passés qualsevol cosa.

Els assajos són 3 dies a l’hora del pati, per aprendre a vocalitzar, no posar-se nerviós i llegir amb tranquil·litat. El certamen se celebrarà el 27 de març al matí a la Casa del Mar situada prop de Drassanes. Assisteixen moltes escoles, els nens estan molt nerviosos i tenen moltes ganes de sortir i demostrar tot el que saben fer.

Laura Jerez Muñiz.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada